Alintat “Vioară” de apropiaţi, Ion Viorel (43 de ani), fotbalist de legendă al Gloriei Buzău, al Stelei sau al Oţelului, va pune umărul la încercarea ziarului Libertatea de a termina pe primul loc în competiţia Cupa Presei Smart.

Graţie Clubului Smart Olympic, organizaţie care a readus în prim-plan competiţia fotbalistică dedicată jurnaliştilor, Libertatea se va duela, începând cu 19 aprilie, pe terenul de iarbă al arenei “Voinţa” din Bucureşti, cu celelalte publicaţii înscrise în concurs.

Cum orice echipă va beneficia de sprijinul câte unui jucător de legendă al fotbalului românesc, Libertatea a mizat şi de această dată pe cartea atacului, achiziţionându- l pe Ion Viorel, fostul tunar al Buzăului, al Stelei şi al Oţelului Galaţi.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 16 aprilie la “Club A” din Capitală. După cum informează site-ul www.smart- fotbal.ro, primele patru clasate vor participa la turneul final al Cupei Smart Fotbal-Effect Energy, care se va desfăşura în perioada 21-23 mai, în staţiunea Pomorie din Bulgaria.

Urmărește-ne pe Google News