SEMIFINALE

În semifinalele Cupei României la handbal feminin, competiţie care se desfăşoară la Cluj-Napoca, CSM Bucureşti a învins-o, la finele unui meci dramatic, pe HCM Baia Mare cu 26-25 (11-12) şi s-a calificat în ultimul act al competiţiei. În cealaltă semifinală, Dunărea Brăila – HCM Roman 20-27 (13-12). Finala Cupei României din acest an, CSM Bucureşti – HCM Roman, este programată, duminică, de la ora 18.00. Finala mică, HCM Baia Mare – Dunărea Brăila, va avea loc tot duminică, dar de la ora 15.30.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CSM BUCUREŞTI – HCM BAIA MARE 26-25 (11-12)

Cu cinci minute înainte de final, scorul este egal, 23-23

O primă repriză echilibrată, la finele căreia trupa maramureşeană conduce cu un gol diferenţă

DUNĂREA BRĂILA – HCM ROMAN 20-27 (13-12)

///////////////////////////////////////////////////////////

A 31-a ediție a Cupei României la handbal feminin se disputa în acest weekend în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Primul meci de vineri, de la ora 17.00, le va pune față în față pe ocupantele primelor două poziții din clasamentul Ligii Naționale, CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare. Cele două formații vor juca a patra oară în acest sezon, scorul fiind favorabil echipei pregătite de Aurelian Roşca, 2-1. Baia Mare s-a impus în Supercupa României şi în returul din Liga Naţională, în timp ce formaţia bucureşteană a câştigat în tur, succes care avea însă să cântărească foarte mult în economia campionatului.

În celălalt meci, de la ora 19.00, Dunărea Brăila va înfrunta pe HCM Roman. Acestea s-au confruntat până în ultima etapă pentru o clasare între cele mai bune patru formaţii ale Ligii Naţionale. Brăila a câştigat bătălia în campionat după o victorie cu 21-15 chiar în ultima etapă a sezonului.

Urmărește-ne pe Google News