S-a repetat gestul lui Gică Hagi, care a renunţat la banca tehnică a Stelei în luna septembrie a anului trecut, după ce a fost făcut praf de patronul Gigi Becali. Nici actualul tehnician, Marius Lăcătuş, nu a mai rezistat şi a demisionat ieri dimineaţă! Latifundiarul, care a părăsit nervos loja oficială, la 3-4 cu Lyon, i-a adus o ploaie de reproşuri, l-a călcat în picioare, l-a făcut pilaf! Aveţi mai jos cele mai dure declaraţii ale lui Gigi.

«Şi Gică Hagi câştiga meciul ăsta!»

“Antrenorul e principalul vinovat. Cum a fost vinovat Piţurcă cu Franţa, aşa e şi Lăcătuş acum. Dacă eu eram antrenor şi aveam 2-0 şi 3-2 la pauză, nu mă putea bate nimeni, nici Real Madrid, puneam pădure de jucători la mine în careu. Ce-a jucat Steaua? Nimic! Avem jucători, dar nu avem antrenor!”.

“Cum e posibil ca la 2-0 să mai ai doar patru jucători în apărare? Îl trag şi pe Arthuro, îi bag pe toţi în careul meu, le zic să nu mai depăşească centrul terenului. Toată echipa în jumătatea noastră. Nu mai iei cinci goluri!”.

“Am înţeles, nu te retragi la 2-0, de ce nu o faci la 3-2? Dacă vezi că nu poţi, atunci ce faci? Te aperi! Dar Lăcătuş n-a vrut acest lucru. După ce am dat trei goluri cu noroc de la Dumnezeu, nu ştiu ce a fost în mintea lui. Ce voia el, să batem cu 5-0?!”.

“Semedo şi Arthuro trebuiau să iasă la pauză. Ce să facă Semedo, să se facă titirez? Arthuro a dat din greşeală gol, dacă dădea bine, dădea pasă la portar. Păi ce putea să facă Arthuro, că a dat cu capul în pământ şi a intrat în poartă! Brazilianul e fotomodel, nu fotbalist! E ruşinos!”. “

I-am spus, la antrenamentul dinaintea meciului, ce să facă dacă suntem în avantaj, dar nu m-a ascultat. Parcă vorbeam cu pereţii! Astea sunt lucruri de mari antrenori. Cine este antrenor mare nu păţeşte aşa ceva. Le-am făcut pe plac francezilor. E ruşinos. Mor de ciudă!”.

“După meciul ăsta, am priceput că am cheltuit o grămadă de bani pe un lot de 30 de inşi, dar, de fapt, am mai pierdut un an! Nu mai sper nimic! Să facă ce vrea, eu nu-l dau afară! Lasă-l naibii!”

“Eu nu îl dau afară pe Marius, repet, dar pleacă el singur! Nici Hagi n-ar fi pierdut acest meci, nici un antrenor din lume nu l-ar fi pierdut. Problema mea acum e în campionat, poate pierdem şi locul doi”.

“Dacă făceam 3-3, era bine. Aşa? Dacă avea CFR 2- 0, păi pierdeau ei vreodată meciul ăsta? Mă bazez că Marius e om cu demnitate, nu ţine de scaun… Ce-am văzut eu cu Lyon n-am văzut nicicând! Tremuram de frică la 2-0”.

Urmărește-ne pe Google News