“Jucătorii Stelei nu trebuie să se teamă de atmosfera din Turcia. Le transmit să joace fără frică. Eu cred că suporteri, precum cei de la Istanbul, nu trebuie să-i sperie, ci să-i motiveze să joace mai bine, să-i ambiţioneze să învingă şi să facă spectacol”, ne-a declarat Marius Lăcătuş. Apoi, deşi Steaua are o medie de doar 0,77 goluri pe meci, “Fiara” crede că elevii lui Stoichiţă practică un joc ofensiv.

“Fotbaliştii adevăraţi joacă mai bine atunci când există presiune asupra lor. Echipa din Ghencea mi se pare una ofensivă. Îşi creează multe ocazii de gol, iar faptul că nu a marcat încă în meciurile din grupele Europa League se datorează doar neşansei”, ne-a mărturisit “Fiara”.

Lăcătuş e convins că eventualele rezultate favorabile ale echipelor româneşti angrenate în cupele europene le-ar ajuta şi le-ar ambiţiona pe celelalte formaţii din Liga 1.

“E important că toate formaţiile româneşti au încă şanse de calificare. E vital ca ele să joace bine şi să aducă puncte României. E benefic pentru ele, pentru fotbalul nostru, dar şi pentru echipele care nu au ajuns acolo, dar se luptă pentru un loc la anul”, ne-a declarat Lăcătuş.

Gigi Becali: «Batem cu 2-1»

Patronul Gigi Becali (foto) a vorbit, în stilu-i caracteristic, despre meciul Stelei de la Istanbul: “Nu prea mă interesează meciul cu Fener. Vreau campionatul şi să jucăm în Ligă. În Europa League nu iau mare lucru”, a spus Becali, după care a adăugat: “Voi merge şi eu la Istanbul. Jucăm cu rezervele, dar va bate Steaua cu 2-1”.


Fără suc şi fără carne de porc

Din dorinţa de a transforma Steaua într-o echipă mai rapidă, tandemul Stoichiţă – Panduru a impus jucătorilor o serie de restricţii culinare. Roş-albaştrii nu au voie să bea Cola sau orice alt suc şi vor avea interzis la pizza şi la carne de porc. În Ghencea, fotbaliştii vor fi cântăriţi periodic, fiecare kilogram în plus fiind taxat cu 500 de euro.

Urmărește-ne pe Google News