După ce, acum câteva luni, şi-a tatuat pe braţ mesajul “Mă aflu printre voi, dar nu sunt unul dintre voi”, atribuit unui personaj din serialul favorit “Lost”, punându- şi în cap fanii Fiorentinei, Adi Mutu şochează din nou. Vedeta naţionalei României şi-a cosmetizat şi reactualizat recent pagina de pe portalul de socializare hi5, schimbându- şi chiar şi mesajul de întâmpinare. “Briliantul” vorbeşte iar criptat: “Let them hate you till they fear you”.

Are 10.000 de prieteni virtuali

Ceea ce ar însemna “Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine”. Maxima, care circula în imperiul roman, e atribuită controversatului împărat Caligula şi e cunoscută sub forma “Lasă-i să urască atâta vreme cât se tem” (Oderint dum metuant – în latină). Pe de altă parte, pagina de pe hi5 a fotbalistulului a atins 100.000 de vizualizări întrun an. Pe portalul de socializare, Adi are un număr impresionant de prieteni virtuali, circa 10.000.

Prandelli încă îl menajează

După ce şi-a petrecut vacanţa cu familia în Republica Dominicană, Mutu a revenit la antrenamentele Fiorentinei. “Viola” efectuează un stagiu de pregătire în staţiunea Cortina DAmpezzo, fiind cantonată la The Cristallo Palace Hotel & Spa. Jucătorii lui Prandelli au jucat în weekend un amical cu formaţia locală Cortina, de care au trecut cu scorul de 13-0, Mutu nefiind folosit. Pentru Fiorentina, urmează amicalurile cu Belluno (25 iulie) şi cu Paris St. Germain (29 iulie), iar pe 2 august, trupa lui Cesare Prandelli va lua parte la “Dahlia Cup”, un triunghiular la care mai participă Cagliari şi Catania.

«Briliantul» nu are bani pentru Chelsea

Adrian Mutu (30 de ani) a vorbit, ieri, într-o conferinţă de presă, despre obiectivele Fiorentinei în viitorul sezon, dar şi despre mult aşteptata sentinţă a Tribunalului Sportiv de la Lausanne, în cazul recursului înaintat împotriva deciziei FIFA de a plăti despăgubiri de 17.173.990 de euro fostului său club, Chelsea. “Pot să spun că, dacă va trebui să plătesc toată acea sumă, nu ştiu de unde voi lua banii”, a afirmat, râzând, atacantul român. Verdictul TAS va fi anunţat până la sfârşitul acestei luni.

foto: Ninel Fluşter

Urmărește-ne pe Google News