Seria celor trei rezultate negative înregistrate de giuleşteni l-a făcut pe Nae Manea să renunţe la postul de antrenor. Singura soluţie de avarie pentru cele 10 etape rămase ar fi Ioan Andone, care în cursul zilei de luni a demisionat de la ŢSKA Sofia. Tehnicianul de 50 de ani, care a semnat, ieri, cu Rapid, se va întâlni cu cinci dintre foştii săi elevi: Costin Lazăr, Tiberiu Bălan, Dacian Varga, în perioada Sportul, Adrian Iordache şi Ştefan Grigorie, pe ultimii doi pregătindu-i în era Dinamo.

Căpitanul echipei, Costin Lazăr, n-a uitat de perioada în care activa la Sportul Studenţesc şi l-a avut antrenor pe Ando: “E bine că a venit la noi, avem nevoie de experienţa lui. Eu am mai lucrat cu dânsul la Sportul şi a fost extraordinar”, ne-a declarat mijlocaşul. Chiar dacă nu are drept de joc pentru Rapid, Dacian Varga se arată şi el încântat de înlocuitorul lui Manea: “Nu pot uita că m-a ajutat foarte mult. Tata a fost coleg cu el la Dinamo. Sunt sigur că va face treabă bună şi aici. Vino mai repede, nea Ando!”.


A semnat până în vară cu giuleştenii

Ieri, Ando a semnat cu Rapid şi va prelua echipa după meciul de la Internaţional Piteşti. Tehnicianul s-a înţeles cu George Copos, după o discuţie de 4 ore, pentru un contract până în vară, cu opţiune pentru încă trei ani. Antrenorul va încasa 45.000 de euro pentru retur. Nicolae Manea va rămâne în cadrul clubului, ca vicepreşedinte.

Urmărește-ne pe Google News