Atât patronul George Copos, Dinu Gheorghe, preşedintele clubului, cât şi fostul tehnician al Rapidului, Marius Şumudică, au făcut orice să-l determine pe Costin Lazăr să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid. Fără sorţi de izbândă însă. Fostul căpitan a refuzat de fiecare dată, invocând că nu i se dau suficienţi bani la semnătură.
Va semna pe trei ani cu roş-albaştrii
Atitudinea sa a fost taxată de toată suflarea alb-vişinie, care l-a acuzat că “se dă lovit”, că ia intenţionat cartonaşe galbene, pentru a nu evolua, a fost înjurat copios de galerie, a fost “retrogradat” la Rapid II. Chiar şi aşa, la intervenţiile patronului Copos, care spera să-l întoarcă din drum, Costin Lazăr a fost reprimit la prima echipă. Totuşi, planul mijlocaşul a fost bine pus la punct: a suportat tratamentul ostil din Giuleşti, pentru ca, în această vară, să semneze cu rivala din Ghencea. “Lazăr nu semnează cu noi, pentru că va merge la Steaua. A vorbit încă din iarnă cu cineva de acolo şi e ca şi rezolvat. Nu ştiu cu cine o să ţină la meciul de astăzi, cu rivalii noştri. Cert e că, din vară, l-am pierdut. Va semna cu roş-albaştrii pe trei ani. Steaua ni l-a furat!”, ne-au dezvăluit surse din anturajul rapidiştilor.

Cârţu îl apreciază
Sorin Cârţu, antrenorul despre care oficialii Stelei susţin că i se va prelungi cu trei ani contractul, are numai cuvinte de laudă despre Costin Lazăr:
“Mi-ar plăcea să-l am pe Lazăr la Steaua. E un jucător pe care îl apreciez mult. Am vrut să-l iau la echipa mea încă din 2003, atunci când juca la Sportul, iar eu antrenam la Craiova”.

Urmărește-ne pe Google News