La pauza meciului, Gică Hagi a avut un schimb de replici cu căpitanul ardelenilor, Camora. Pe imagini se vede cum tehnicianul îi reproșează ceva jucătorului, iar acesta îi răspunde. Cei doi au fost despărțiți de cei din jur și spre finalul imaginilor se vede clar cum Camora este ținut de  Horj să nu se ducă spre Hagi.

Din informațiile Digi Sport, scandalul ar fi continuat și pe culoarul de la vestiar. Camora și Hagi s-au împăcat la finalul jocului.

”A fost o deplasare foarte grea. Noi în șase zile am jucat trei meciuri. Până acum nu am avut o astfel de experiență, de a juca pentru a câștiga un trofeu. Încercăm să o facem cât mai bine. Am avut câteva ocazii clare în prima repriză. Cu CSU am pierdut nemeritat, dar acesta este fotbalul. Ne luptăm de la egal la egal cu echipe care sunt mult mai bune ca noi” – a spus Gheorghe Hagi la Dolce Sport.

”Sunt mândru de jucători, chiar dacă îi mai cert, pentru că am ajuns să ne batem cu aceste echipe, ne batem de la egal la egal cu ele. Sunt mândru de tot ce au făcut ei în anii ăştia, chiar dacă mai sunt chestii care nu-mi plac. Toate meciurile sunt deschise, orice e posibil în play-off, oricine poate prinde patru victorii. Toate echipele de sub noi se gândesc la locurile care duc în Liga Campionilor. Ne gândim şi noi la titlu, dar nici locul doi nu e rău” – Gică Hagi.

CFR CLUJ – VIITORUL 0-0

VIDEO AICI ȘI AICI

CFR Cluj: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa (75 L. Antal), Al. Păun (56 Cr. Bud), Nouvier (66 L. Rus) – Omrani.

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Țîru, Boli, Cr. Ganea – N. Roșu (59 S. Rădoi), D. Nedelcu, Vînă – Purece (73 D. Dumitrescu), Chițu, Fl. Coman (65 V. Morar).

FINAL DE MECI.

Min. 82: Ciprian Deac, care a şutat cu efect, de la marginea careului de 16 metri, însă mingea a lovit bara!

Se joacă repriza a doua.

Înaintea partidei, președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, a spus că are garanția că Deac va continua să evolueze pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, dar că, totuși, angajamentul nu a fost parafat. ”Am garanţia că Deac rămâne la noi. Mai rămâne să discutăm câteva detalii asupra contractului”, a spus Mureșan, pentru Look TV.

Oficialul fostei campioane a dezmințit și zvonurile potrivit cărora ar pleca de la CFR la finalul actualului sezon: ”Eu cred că nu o să plec. Sunt dorit de noii acţionari. M-au sunat în ziua în care a apărut articolul să-mi spună că nu e de la ei. Sunt anumiţi ziarişti care scriu răutăţi. Am văzut că era trecut şi în noua organigramă. Toate sunt poveşti”, a mai precizat Mureșan.
PAUZĂ.
Min. 44: Coman şi Purece, în două rânduri, nu au reuşit însă să deschidă scorul, deşi se aflau în poziţii favorabile.

Min. 35: Chiţu a fost aproape de gol, însă a fost blocat de Horj.

Min. 14: șutul lui Vână, deviat uşor de Peteleu, s-a dus peste poarta apărată de Mincă.

Min. 7: Păun, singur cu portarul în față, șutează peste din 6 metri

A început meciul

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

În etapa a 4-a din play-off, CFR Cluj a pierdut meciul cu Dinamo, de la București, în timp ce Viitorul a fost învinsă ”acasă” de CSU Craiova.

CFR Cluj

Vasile Miriuță
“Urmează un meci extrem de greu acasă cu Viitorul. Au pierdut cu Craiova, părerea mea nemeritat, am văzut jocul, dar important e ca noi să câștigăm duminică dacă ne dorim să rămânem în primele 3. Nu pot să spun cine e favorită, suntem două echipe bune, care joacă în play-off, vom vedea, depinde și de formă, dar sper ca la sfârșitul celor 90 minute să fim noi cei bucuroși. Au jucători de valoare, jucători tineri, Benzar e un fotbalist care îmi place, chiar dacă joacă mai în spate, și Coman, Chițu”.

► Echipa probabilă: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Filipe Nascimento, Gomelt – Al. Păun, C. Deac, Nouvier – Omrani

► Rezerve: T. Marc, A. Mureşan, L. Rus, Juan Carlos, D. Roman, L. Antal, Bud

► Antrenor: Vasile Miriuţă

FC Viitorul

Gheorghe Hagi
“Lucruri fabricate, construite, din păcate. Vreau să mă abţin, să nu vorbesc mult, dar îmi pare rău, pentru că pregătesc nişte copii care vor să joace fotbal. Trebuie să existe respect faţă de ei. Încercăm să jucăm cu toate echipele, dar nu suntem nici noi cele mai mari, sunt copii. Ce a ieşit după meciul cu Astra… Sunt dezamăgit total. Nici nu ştiu de ce am început proiectul. Să mi se strice imaginea pe care mi-am construit-o prin muncă, muncă şi muncă…

Am venit şi eu acasă, că sunt român şi am jucat pentru România şi văd nişte lucruri pe care nu le înţeleg. E urât, aşa ceva nu se poate. Când văd aşa ceva, nu ştiu ce să fac. Domnilor, spuneţi-mi mai pot să stau sau să plec? E cel mai bine, decât să facem comedie… Să-mi fabricaţi, să mă denigraţi… Mi se fabrică ‘lucruri frumoase. Nu vă înţeleg, pe cuvânt. Nu vreau să par o victimă, dar e urât”.

► Echipa probabilă: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, K. Boli, Cr. Ganea – N. Roșu, Dr. Nedelcu, Purece – A. Chițu, Ţucudean, Fl. Coman

► Rezerve: Buzbuchi, Hodorogea, S. Rădoi, G. Iancu, Morar, Casap, Vână

► Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Meciurile all-time din Liga 1:

18.10.2012: CFR Cluj – FC Viitorul 0 – 1 (Etapa 12)
A marcat: 0-1 Gabriel Iancu (21)

05.05.2013: FC Viitorul – CFR Cluj 0 – 2 (Etapa 29)
Au marcat: 0-1 Ciprian Deac (50), 0-2 Sergiu Buş (78)

10.08.2013: CFR Cluj – FC Viitorul 2 – 1 (Etapa 4)
Au marcat: 1-0 Paul Batin (36), 1-1 Cristian Gavra (51), 2-1 Paul Batin (75)

28.02.2014: FC Viitorul – CFR Cluj 1 – 1 (Etapa 21)
Au marcat: 1-0 Ionuţ Larie (72), 1-1 Vasile Maftei (90+2)

18.08.2014: FC Viitorul – CFR Cluj 0 – 2 (Etapa 4)
Au marcat: 0-1 Ciprian Deac (43), 0-2 Grégory Tadé (82)

15.03.2015: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 2 (Etapa 21)
Au marcat: 0-1 Henrique (26), 1-1 Giorgi Chanturia (39), 1-2 Răzvan Marin (41)

11.07.2015: FC Viitorul – CFR Cluj 2 – 2 (Etapa 1)
Au marcat: 0-1 Grégory Tadé (12), 0-2 Guima (15), 1-2 Florin Cernat (33), Florin 2-2 Cernat (56)

19.10.2015: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 2 (Etapa 14)
Au marcat: 0-1 Aurelian Chiţu (56), 1-1 Cristian López (64), 1-2 Romario Benzar (67)

21.10.2016: FC Viitorul – CFR Cluj 2 – 1 (Etapa 13)
Au marcat: 1-0 Gabriel Iancu (21 penalty), 2-0 Aurelian Chițu (45+2 penalty), 2-1 Cristian Bud (84)

05.03.2017: CFR Cluj – FC Viitorul 1 – 0 (Etapa 26)
A marcat: 1-0 Ciprian Deac (22)

Urmărește-ne pe Google News