Timişoara, deşi juca acasă în faţa unei asistenţe-record în acest sezon, 22.000 de spectatori, a încercat să-şi aştepte adversarul şi să-l surprindă pe contraatac. Ghinion! Elevii lui Stoichiţă au intrat pe teren cu acelaşi plan şi a rezultat un meci “surd”. După primele 60 de minute, cea mai mare ocazie a bucureştenilor era o pasă interceptată fără emoţii de Pantilimon, iar a timişorenilor, un şut de la 30 de metri. În minutul 68, Dayro a prins un şut pe cadrul porţii. “Răcit” din cauza lipsei fazelor de poartă, Pantilimon a scăpat mingea în faţă, iar Surdu a amuţit tribuna (min. 68). După deschiderea scorului, meciul s-a aprins. Foc de paie.

S-a jucat haotic. Bucur, servit excelent de Parks, a finalizat defectuos (min. 69), iar Surdu (min. 87), singur în faţa porţii, l-a ajutat pe portarul timişorenilor să-şi repare greşeala de la gol. Bourceanu a nimerit bara de la 25 de metri (min. 87), apoi a fost eliminat.

Iancu: «Am avut penalty»

Preşedintele timişorenilor, Marian Iancu (44 de ani), era supărat la finalul partidei pe arbitri: “Am avut penalty în minutul 93. Meciul a fost decis de o greşeală. Altfel, am fi făcut egal”, a afirmat patronul bănăţenilor, la Digisport.

Foto: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News