Libertatea: Cum vi s-a părut meciul Steaua – Rapid?
Liţă Dumitru: Bunicel. Steaua s-a cam jucat cu ocaziile, însă dacă Teixeira nu rata în prima repriză, altfel se scria soarta acestui meci. Totuşi, Steaua a meritat victoria, pentru că a condus jocul, a avut posesie şi şi-a creat ocaziile importante din această partidă. Dacă nu interveneau naivitatea din faţa porţii şi ratările, Steaua se impunea mult mai clar.
Aţi remarcat vreun jucător?
Mi-a plăcut de Bourceanu. A jucat şi faza ofensivă şi, lucru important, a dat şi gol. Mi-a demonstrat că a mai învăţat ceva din tainele acestui post. Ca mijlocaş, dacă nu dai gol sau pasă de gol, nu exişti. În schimb, Tănase a fost confuz, iar Chiricheş şi Rusescu, slăbuţi.

Spune că giuleştenii n-au echipă

Dar Rapid ce impresie v-a lăsat?
Rapid n-are echipă. Îl ţin pe Pancu, în schimb l-au cedat pe puştiul ăla, Sburlea, la Vaslui. Tot aşa l-au dat înapoi pe Creţu la Concordia, în timp de Glauber “a lustruit” câteva baloane în meciul cu Steaua. Asta ca să nu mai vorbesc de Oros ori de Burcă- Curcă. Balamuc, ce mai! Păcat de Sabău, că e un antrenor bun, dar n-are lot. Copos tot spune că a investit în fotbal, dar, de fapt, el a câştigat de pe urma acestui sport. În plus, Copos mai are o “calitate”: alege oameni nepotriviţi pe locuri potrivite.
După acest meci, credeţi că Steaua are prima şansă la titlu?
Sută la sută. Cred că Steaua e deja campioană. Are cel mai bun lot şi este cea mai în formă dintre echipele cu pretenţii. FC Vaslui are probleme după plecarea celor trei jucători importanţi (n.r. – Wesley, Adailton şi Papp), CFR Cluj se pare că trage mai mult pentru banii din Liga Campionilor, Dinamo are o echipă de tineri, în formare, Pandurii poate deveni o echipă de top, dar nu cred că are şanse la titlu, iar de Rapid am vorbit.

Urmărește-ne pe Google News