“Aceşti foşti sportivi de clasă ar fi cei mai potriviţi psihologi pentru o echipă aflată în derută în această competiţie. Doar o banală discuţie faţă-n faţă cu jucătorii i-ar întări mental cât pentru trei meciuri. Aşa că le transmit oficialilor Stelei să-şi ia «legendele» cu ei la Istanbul. Nu de alta, dar va fi infern pe stadion”, a încheiat Ion Nunweiller.

Gigi Becali, patronul Stelei, n-a rămas indiferent la sfatul fostei glorii dinamoviste: “Am spus tot timpul că fotbaliştii noştri de legendă au statut de invitaţi pe viaţă la meciuri. Trebuie doar să ne comunice că vor să meargă împreună cu echipa, iar lucrurile sunt ca şi rezolvate. Şi eu cred că ar fi benefică venirea lor. I-ar întări pe băieţi”.

Fără căpitan?

La antrenamentul de ieri, căpitanul Sorin Ghionea a resimţit dureri la coapsă şi a părăsit mai devreme pregătirea. Nici tânărul Onicaş nu s-a simţit mai bine, abandonând şedinţa după doar câteva minute. O veste bună ar fi revenirea lui Andrei Ionescu, tânărul mijlocaş având şansa să intre ca titular în meciul cu Fenerbahce.

Urmărește-ne pe Google News