Libertatea: Cum comentezi înfrângerea?
Luminiţa Huţupan: În nici un fel. Nu e treaba mea. Întrebaţi-o pe antrenoare (n.r. – Anja Andersen). Întrebaţi-le pe jucătoare, nu pe mine. Cine sunt eu la Oltchim? Nu am nici o calitate la echipă…
Eşti antrenoarea portarilor şi, mai mult, o legendă pentru club…
Asta doar aşa, la nivel de vorbe. Eu nu am semnat nici un contract cu Oltchim. De două luni lucrez doar din plăcere. Am venit la echipă cu sufletul deschis. Însă tot mai mult am senzaţia că am ajuns de râsul lumii pe aici. Nu pot permite asta. Nu sunt bătaia de joc a nimănui. Am un palmares în spate, am un nume. Dacă există persoane care sunt deranjate de prezenţa mea, mai bine să mi-o spună în faţă.
A izbucnit în plâns la telefon
Dar cine îţi pune piedici?
Nu vreau să vorbesc prea multe despre aceste lucruri. Sunt mult prea nervoasă (n.r. – izbucneşte în plâns). Singurul lucru pe care îl doresc e să-mi pot creşte copilul şi să nu fiu considerată bătaia de joc a nimănui. Asta mă doare cel mai tare.
Mai continui la Oltchim?
Mâine (n.r. – astăzi) voi fi la antrenament. Nu am de gând să renunţ. Am venit aici să fac o treabă bună, dar vreau să fiu şi eu tratată cu respect.
Şeful promite că se va rezolva
Constantin Roibu, directorul Oltchimului, părea, ieri, contrariat de situaţia Luminiţei Huţupan. “N-are contract? Eu ştiam contrariul! Oricum, dacă e adevărat, chiar astăzi (n.r. – ieri) va avea unul”, ne-a declarat Roibu.
Clasament grupă:
1. Itxako ……………..4
2. Buducnost………….4
3. Oltchim……………..4
4. Krim ………………..2
Etapa următoare:
Itxako – Krim (12 martie); Buducnost – Oltchim (13 martie)
* Primele două clasate se vor califica în semifinalele Ligii Campionilor

Urmărește-ne pe Google News