”Are coșmaruri cu noi! Nu știam că trebuie să-i cerem voie, ca să ne întâlnim. M-am văzut nu doar cu cei doi pe care i-a menționat (n.r. – Lucescu și Andone), ci și cu Radu (n.r. – Răducioiu) și cu Florin (n.r. – Prunea). Ne-am văzut la un restaurant și am mâncat, nici măcar nu discutăm de Dinamo, la astfel de întâlniri”, ne-a declarat, astăzi, Lupescu, în drum spre pârtia de schi.

Ironic, fostul internațional crede că, în acest moment, Dinamo este pe mâini bune: ”Am văzut că și-a publicat declarația de avere (n.r. – Rednic a detaliat, într-un interviu, ce proprietăți deține), ne-a spus cât de bogat este, așa că nu-mi fac probleme pentru stabilitatea clubului Dinamo”.

”Strâmbul” n-ar lucra cu ”Luce”

Situația nu s-a stabilizat la Dinamo. Clubul deținut de Ionuț Negoiță trăiește din împrumuturile luate de la Mircea Rednic și este în continuare de vânzare. Informațiile ”Puriului” sunt că se pregătește întoarcerea celor care au scris istorie în Șoseaua Ștefan cel Mare.

De la ce a pornit disputa Rednic – Lupescu? După ce a dezvoltat un conflict întins pe mai multe zile cu antrenorul care l-a format, Rednic intră acum în coliziune și cu foști coechipieri.

Tehnicianul a dat de înțeles, sâmbătă seară, după victoria cu Sepsi, că la Dinamo ar urma să vină tripleta Lucescu – Andone – Lupescu. Cei trei au situații incerte. Primul este selecționerul Turciei, dar sunt zvonuri că urmează să fie demis, al doilea este manager la Voluntari, un club care riscă să retrogradeze din Liga 1, iar ultimul s-a autoexilat în Elveția, după ce a ratat alegerile de la FRF.

”Am fost foarte clar, nu eu am provocat aceste discuții. E un om pe care îl apreciez și îl respect, dar niciodată n-aș putea lucra cu Mircea Lucescu la Dinamo!

Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi, care menține intacte speranțele ”câinilor” la un loc de play-off.

Urmărește-ne pe Google News