Gica Hagi a facut din nou show. Aseara, la ‘Polivalenta, o echipa a Sportului Studentesc din anii 80 a intalnit o combinata intre formatia Uniunii Studentilor din Romania si cea a politicienilor.

‘Regele a jucat alaturi de Dumitru Moraru, Paul Cazan, Bruno Grigore, Lucian Burchel, Romica Chihaia, Gino Iorgulescu (capitan) sau Tom Cristea, iar Mircea Sandu, actualul sef al FRF, a indeplinit functia de antrenor. ‘Stau formal pe banca, pentru ca eu nu ma pricep la antrenorat. Ce, m-am bagat vreodata peste Piturca?, a glumit ‘Nasul.

„Gino, esti mai bun decat Fabbiani”

Daca Gica a fost responsabilul cu pasele decisive, cu executiile tehnice rafinate si cu driblingurile in cascada, golgheterul serii a fost fostul fundas al echipei de aur din Regie, Gino Iorgulescu.

‘Ginele, da cu spitul ca-n tinerete! sau ‘Mai usor, Ginele, ca te vede Ando si te ia la CFR Cluj in locul lui Fabbiani, striga Mircea Sandu de pe banca, incurajandu-l pe atacantul de ocazie al formatiei sale.

Si Hagi a avut replici spumoase: ‘Nasule, cand ma luati la nationala de futsal? Cu putina pregatire, as face show acolo. Poate ma apuc serios de sportul asta!. La finalul meciului castigat de fostele glorii din Regie cu 8-3, seful federatiei a afirmat ca spera sa organizeze pe viitor si alte meciuri demonstrative cu echipa de aur a Sportului Studentesc.

ASE a castigat Cupa uniFEST

La cea de-a VI-a editie a Cupei uniFEST la futsal, organizata de Uniunea Studentilor din Romania, au participat 12 centre universitare din tara. In semifinale, Ploiestiul a trecut de Brasov cu 7-2, iar ASE din Bucuresti a invins cu 2-0 studentii din Tg. Jiu. Finala Ploiesti ? ASE a fost castigata de ASE, cu 13-2.

Urmărește-ne pe Google News