Carlo Ancelotti, care este căsătorit de 30 de ani cu mama celor doi copii ai săi, Luisa, a cunoscut-o pe Marina în 2004. Pe atunci, românca lucra ca hostessă la clubul italian de fotbal Modena. Cei doi au avut o serie de întâlniri secrete, după care relaţia lor a ieşit la iveală în momentul în care Marina s-a despărţit de prietenul ei.

Mai mult decât atât, ea l-a adus pe italian în România, unde acesta i-a cunoscut familia şi au vizitat împreună Casa Poporului şi castelul Bran. Dar cum italianul întârzie să aleagă între soţie şi amantă, încercând să le ducă cu zăhărelul pe amândouă, Marina s-a hotărât să-i dea papucii.

Deşi antrenorul celor de la Chelsea are un venit anual de 7.000.000 de euro, o prietenă a Marinei a declarat în Daily Mail că românca nu e interesată de banii lui:

“Marina are o slujbă foarte bună la Milano, precum şi o afacere în Bucureşti, aşa că nu are nevoie de banii lui Carlo pentru a supravieţui. Mi-a spus că o doare în fund de banii lui! Ceea ce vrea ea este să întemeieze o familie cu Carlo”.

Urmărește-ne pe Google News