Jucătorii campioanei României, Unirea Urziceni, au ales, în puţinele zile libere de dinaintea startului pregătirilor pentru noul sezon, să se relaxeze la mare. Câţiva dintre ei n-au putut sta însă nici pe litoral departe de minge, făcându-şi o echipă de fotbal pe plajă, spre încântarea asistenţei.

Meciurile pe care ialomiţenii le-au disputat în turneul de la Mangalia s-au jucat cu tribunele pline, printre spectatori aflându- se şi o fetiţă care a venit pe teren cu un steag în culorile echipei campioane a României. Epaminonda Nicu, Valeriu Bordeanu, Răzvan Pădureţu şi Marius Onofraş împreună cu încă şase prieteni au constituit o formaţie care s-a “războit” în nisip cu mai multe echipe alcătuite din foşti sau actuali fotbalişti.



Au terminat pe locul patru

Dacă Nicu şi Bordeanu au fost stâlpii defensivei, reuşind să arate şi pe nisip că sunt greu de depăşit, Pădureţu a “ţinut” mijlocul, iar Onofraş a făcut spectacol în atac, marcând câteva goluri îndelung aplaudate de public.

Totuşi, fotbalul pe plajă s-a dovedit mai greu decât cel din dreptunghiul verde, echipierii Unirii pierzând meciul din semifinale. Mai mult, în finala mică a turneului de la malul mării, ialomiţenii au fost învinşi de Dinamo cu 3-4 şi au terminat competiţia doar pe locul patru.

Urmărește-ne pe Google News