Sport Acasa | Sport

Prietenul lui Mutu trăiește în desfrâu, abandonând fotbalul la 32 de ani! Marele Adriano este o ruină: băutura și sexul sunt singurele preocupări ale unuia dintre cei mai talentați atacanți brazilieni din ultimii 10 ani. ^”Este sclavul alcoolului”!

Actualizat pe 15 oct. 2015, 14:30
Comentează

Adriano Leite Ribeiro a fost un talent uriaș al Braziliei fotbalistice. În 2003, pe când era coleg cu Adi Mutu la AC Parma, rupea plasele în Serie A, apoi marile cluburi s-au bătut pe el. A ajuns la Inter, iar porecla lui a devenit ”Impăratul”! De atunci, s-a ales praful!

Despre atacantul de 32 de ani au vorbit Tite, fostul lui antrenor de la Corinthians, și fostul băiat rău al fotbalului brazilian, Valdiram. Adriano este considerat un ”model de evitat: iremediabil supraponderal și tentat spre autodistrugere”.

În două interviuri recente pentru ”Lance” și pentru ”Globoesporte” Tite, cel care l-a pregătit pe Adriano în 2001, la Corinthians, rupe tăcerea: “Când l-am văzut cum sărbătorea campionatul câștigat în 2011, mi-a fost rușine pentru el! Era o rușine felul cu ajunsese. Un sportiv nu-și poate bate joc așa cum a făcut-o el”, a povestit Tite. Participarea lui Adriano la acel titlu a fost un gol în patru partide jucate.

Grele sunt și vorbele lui Valdiram, bad-boy-ul fotbalului brazilian, după o carieră consumată în alcool, sex și droguri. “Adriano este așa cum eram eu”, a spus fostul coechipier al lui Romario din perioada Vasco (2006). “Suferă din pricina dispariției tatălui, iar pentru asta tinde spre autodistrugere. Este așa cum eram el, sclavul alcoolului și nu se oprește până nu atinge limitele. Iar până la astea nu mai are mult”, a spus Valdiram, devenit, între timp, pastor evanghelic.

Urmărește-ne pe Google News