Soția fotbalistului, prezentatoarea TV Coleen Rooney, îl amenință pe fotbalist că pleacă acasă, în Marea Britanie, a dezvăluit o sursă pentru cotidianul britanic, potrivit The Sun.

Fotbalistul a petrecut alături de barmanița Vicki Rosiek până la orele dimineții, lucru care a înfuriat-o la culme pe soția lui. Prezentatoarea TV i-a reproșat partenerului ei de viață că „a umilit-o din nou”.

„Coleen nu a mai fost niciodată atât de furioasă pe Wayne. A fost furioasă că Wayne apare din nou la știri și nu poate să creadă că a fost atât de stupid încât să se lase prins din nou cu o altă femeie. Este rușinos.

Când Coleen a aflat a spus că își ia copiii și se urcă într-un avion spre Marea Britanie și îl lasă pe Wayne în America, de capul lui. Mariajul lor atârnă de un fir de ață”, a povestit sursa.

Rooney, în vârstă de 33 de ani, a lăsat-o pe Coleen și pe cei patru copii ai lor la domiciliul lor din Washington, în timp ce el a plecat timp de 12 zile să se pregătească alături de clubul său DC United în Florida.

Cuplul a mai avut probleme și în trecut, după ce s-a zvonit că Rooney a apelat la serviciul unor prostituate. De asemenea, fotbalistul a fost arestat pentru că a condus băut. Ultima oară, Wayne a fost arestat în luna decembrie, pe Aeroportul Dulles din Washington, după ce a consumat alcool în public.

FOTO NORTHFOTO


Fata lui «Tata Puiu» iese pe teren! Maria, fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, dă probe de reporter la o televiziune


 

 

Urmărește-ne pe Google News