Oficialul bănăţenilor a fost atât de deranjat de zvonurile potrivit cărora echipa sa ar ceda fără luptă meciul de mâine seară cu Dinamo, încât a recurs la comparaţii olfactive extrem de sugestive. Marian Iancu a promis că FC Timişoara îşi va da viaţa pe terenul “câinilor roşii”.

Marian Iancu a ţinut să combată în stilu-i caracteristic neîncrederea unora în corectitudinea partidei Dinamo – FC Timişoara, programată mâine, în etapa a 31-a a Ligii I. “Am intrat în cocină şi miros ca un porc, chiar dacă mă spăl. Mi-e lehamite de toate speculaţiile care se fac în jurul meciului cu Dinamo. Dacă noi, Timişoara, am ajuns să fim suspectaţi, atunci mă întreb ce caut eu aici”, a declarat preşedintele bănăţenilor la GSP TV.

44 de ani fără victorie în «Ştefan cel Mare»


Reprezentantul formaţiei de pe locul al treilea al clasamentului îi asigură pe suporteri că elevii lui Gabi Balint îşi vor vinde scump pielea în faţa “câinilor roşii”. “Transmit tuturor celor care sunt violeţi în suflet că vor fi mândri de Poli, indiferent de rezultat. Suntem oricum condamnaţi să repetăm succesul din Cupă (n.r. – 4-1). Am ajuns în postura de a ne bate pentru titlu fără ajutorul nimănui, ba unii au încercat să ne taie elanul, luându- ne şase puncte”, a mai spus Marian Iancu, a cărui echipă nu a mai câştigat pe terenul lui Dinamo de 44 de ani.

Ambiţionat de eşecul din toamnă

Marian Iancu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat la ideea de a vinde clubul FC Timişoara. “M-am hotărât să nu cedez echipa după meciul cu Dinamo din tur, pierdut cu 3-0 la Timişoara. Şi atunci au apărut supoziţii că nu ne-am fi apărat corect şansele, iar asta m-a ambiţionat, pentru că am vrut să demonstrez tuturor că suntem curaţi”, a explicat preşedintele bănăţenilor.

«Câinii» joacă pe 10 milioane de euro!

Acţionarul lui Dinamo Vasile Turcu le-a cerut jucătorilor lui Mircea Rednic să tragă tare împotriva Timişoarei, pentru a-şi mări şansele de a câştiga titlul şi de a evolua în Liga Campionilor. “Dacă vrem să luăm titlul, trebuie să batem Timişoara. Partida de duminică e una de 10 milioane de euro”, a spus Turcu, aluzie la suma pe care clubul din Ştefan cel Mare o va încasa dacă va participa în grupele Ligii Campionilor.

Urmărește-ne pe Google News