Meciul nu a mai avut loc, ”Hane”, care s-a accidentat la un antrenament, fiind înlocuit pe tablou de către elvețianul Sebastien Boltz, de care arădeanul a dispus facil astăzi, 7-5, 6-2. De pe urma calificării, Copil va încasa 1.460 de euro și 9 puncte ATP, iar în turul doi va da peste coatul Ivan Dodig.

Victor Hănescu a suferit o accidentare gravă, la antrenamentul susținut luni. ”Am vorbit cu Victor în ziua în care aveam meci și mi-a spus ce a pățit. A leșinat la antrenament, bătea mingea cu Santiago Giraldo (n.r. – columbianul, cap de serie numărul 2 la Rennes, este iubitul jucătoarei de tenis Sorana Cîrstea). A căzut direct în față! Și-a spart barba și are șapte copci. Mi-a spus că încă are dureri la cap și se simte obosit. Nu știe de la ce i s-a tras totul. Cred că de la oboseala acumulată, din câte mi-a spus. Azi vine acasă, ca să își facă teste”, a declarat, pentru SportNews, Marius Copil, prima rachetă a echipei de Cupa Davis a României.

Victor Hănescu, retras din echipa de Cupa Davis pe motive de vârstă înaintată, a jucat multe turnee în ultima perioadă, culminând cu finala disputată la Banja Luka.

În lunile august și septembrie, bucureșteanul a mai evoluat, în afara competiției din Bosnia/Herțegovina, la turneele de la Sibiu, Alphen, Manerbio, Meerbusch și Kitzbuhel.

Urmărește-ne pe Google News