Politicianul s-a imortalizat alături de Juan Carlos, fostul rege al Spaniei, fiind ironizat de internauți pentru pantalonii săi roșii.

Dar, lider al ALDE nu l-a ratat nici pe francezul Zinedine Zidane, fost antrenor la gruparea iberică Real Madrid.

În Emiratele Arabe Unite  s-a aflat și Marius Copil, eroul finalului de sezon în tenisul românesc. Pe Instagram, arădeanul de 28 de ani, locul 60 ATP, s-a fotografiat la boxe.

Românii aflat în Emirate l-au putut admira pe pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) câştigând Marele Premiu al Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului 2018 de Formula 1.

Deţinător deja al titlului mondial în acest sezon, obţinut cu două etape în urmă, Hamilton, plecat din pole position, s-a impus în cursa de pe circuitul Yas Marina (5, 554 km), bifând al 73-lea succes al carierei. Britanicul i-a devansat pe germanul Sebastian Vettel (Ferrari) cu 2.581, şi pe olandezul Max Verstappen (Red Bull), cu 12.706. 

Tecău, de la mare la munte

În vacanță se află și Horia Tecău, 33 de ani, locul 27 mondial la dublu. Însă, cel mai valoros ”dublist” din istoria România a preferat meleagurile natale. ”Acesta este motivul pentru că mă întorc mereu acasă”, scrie brașoveanul stabilit în Constanța, având în spate un peisaj montan de vis.

Bine înfofolit, cu fes pe cap, Horia s-a filmat și le-a arătat prietenilor săi virtuali de pe rețele sociale un video cu împrejurimile.

Urmărește-ne pe Google News