Translatorul lui Șumudică, Oguzhan Erdogmuş, cel care i-a fost alături la echipele turce Kayserispor, Gaziantep FK și Rizespor, a făcut aceste acuzații.

„Când Marius Șumudică a venit la Yeni Malatyaspor, eu nu am vorbit, din respect pentru comunitatea din Malatya. Mai mulți oameni au intervenit”, a susținut Oguzhan Erdogmuş, potrivit Radyospor, citat de Hurryiet. „Acum pot să vorbesc liber. Marius Șumudică a abuzat sexual și verbal jucătorii. Dacă vreți, pot să dovedesc”, a adăugat el.

Reacția lui Marius Șumudică

Antrenorul a precizat la Digi Sport că „am rămas blocat când am aflat ce poate debita acest om”. „Cât am stat la echipă a tăcut. Acum, că am plecat, iar a început. Apoi m-a pufnit râsul! Poţi spune multe despre Şumudică, dar nu aşa ceva! Niciodată!”, a adăugat Marius Șumudică.

„Eu sunt un familist convins, nu am nicio treabă cu partea cealaltă. Mai multe nu are sens să spun pentru că, după aşa ceva, am apelat deja la avocat. Nu se poate altfel!”, a mai afirmat tehnicianul.

Yeni Malatyaspor s-a despărțit de Marius Șumudică după al 13-lea meci la rând fără victorie. Echipa turcă este acum pe ultimul loc în prima ligă din Turcia.

Urmărește-ne pe Google News