Wilander va putea fi văzut de publicul bucureştean miercuri, 22 septembrie, la ora 20, biletul de acces la acest eveniment putând fi achiziţionat cu 30 de RON.

Mats Wilander a câştigat de trei ori Australian Open (1983,1984,1988), de trei ori la Roland Garros (1982, 1985, 1988), o dată la US Open (1988) iar la Wimbledon a cucerit doar un titlu de dublu, în 1986.

De la retragerea din circuit, Wilander a fost căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a Suediei şi i-a antrenat pe Marat Safin (Rusia), Tatiana Golovin (Franţa) şi Paul-Henri Mathieu (Franţa). 

În plan personal, Mats duce însă o luptă foarte grea, unul dintre cei patru copii ai săi, Erik, suferind de o afecţiune rară, epidermoliză buloasă, un grup de boli ereditare ale cărui simptome sunt erupţiile veziculare pe piele şi mucoase. În funcţie de tipul clinic, epidermoliza buloasă poate duce şi la moartea bolnavului. Mats Wilander şi soţia sa, Sonja, se luptă încă de la diagnosticarea fiului lor pentru strângerea de fonduri în vederea descoperirii unor noi tratamente pentru această gravă maladie.

Urmărește-ne pe Google News