Revenit cu VfB Stuttgart în 1 Bundesliga după un an de „penitenţă”, Alexandru Maxim este ignorat de selecţioerul Româiei, Chistoph Daum.

Astfel, cu toate că Daum a participat la o sărbătoare a clubului şvab, tehnicianul neamţ nu s-a interesat de soarta lui Maxim.

”Din câte știu, și domnul Daum a fost în Germania, în cadrul clubului, la Stuttgart, dar nu am știut. Știu că în ultima perioadă a avut un eveniment cu cei de la Stuttgart, pentru că a câștigat campionatul cu ei în 1992 și a fost premiat”, a declarat Alexandru Maxim la DigiSport.

Fotbalistul român a adăugat: „A venit într-o dimineață președintele clubului la mine și m-a întrebat dacă am discutat cu dânsul. În afara jocurilor de la echipa națională, nu m-am văzut cu dânsul”.

Maxim crede că această „răceală” a selecţionerului faţă de el  a fost generată de faptul că fotbalistul nu a vrut să joace în amicalul cu Rusia de anul trecut, anunţând că are probleme medicale. Apoi, Maxim a jucat pentru echipa sa de club, VfB Stuttgart, la şase zile după evenimentul din Rusia.

Maxim, evitat de Daum. România, ca şi eliminată de la CM 2018

Cu Christoph Daum la timonă, România este ca şi eliminată din cursa pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

În acest moment, România ocupă doar locul 4 în grupa de calificare, având şase puncte din ot atâtea partide disputate.

Cu toate acestea, Daum a anunţat că nu renunţă la naţională, decât cu o condiţie. Mai mult, selecţionerul neamţ vorbeşte chiar de o prelungire cu doi ani a contractului său cu FRF!

CITEŞTE ŞI: Piţurcă iese la atac: „În această grupă cel puţin locul doi se putea obţine fără probleme. Noi trebuia să facem legea pe teren”

Urmărește-ne pe Google News