Problemele financiare au continuat, iar CFR Cluj a fost depunctată cu 24 de puncte, din cauza datoriilor către jucători. Înaintea meciului de azi cu Ceahlăul, scor 0-0, Florin Costea a refuzat propunerea administratorului judiciar de a i se reduce la jumătate contractul, motiv pentru care a fost exclus din lot.

Etapa următoare, CFR Cluj va primi replica Pandurilor, dar Ciprian Deac nu știe dacă gruparea ardeleană va avea suficienți jucători.

„E o diferență mare între echipa din tur și cea de acum. Au venit jucători de la juniori, care nu au experiență, nu te poți baza pe ei. Suntem 13-14 jucători și cu ei vom merge la luptă. Asta e situația, trebuie să luptăm. Dacă îmi spunea cineva că voi lupta cu CFR-ul la retrogradare, nu credeam niciodată. Din punctul meu de vedere, noi, jucătorii, nu suntem de vină cu nimic. Ne-am făcut treaba, am adunat puncte. Nu e corect, am muncit pentru ele!

E o situație neplăcută, acum două luni te luptai pentru campionat și acum ai șanse mici să scapi de la retrogradare. Ne va fi foarte greu, pentru că suntem 13-14 jucători. Acum, un titular a luat roșu, altul s-a accidentat, nici nu știu cu cine vom intra etapa viitoare. Sper să strângem 11 jucători și să ne prezentăm la meci. E o situație foarte grea”, a declarat Ciprian Deac, pentru Digi Sport.

 

Urmărește-ne pe Google News