“Vreau să văd o echipă a lui Dinamo imbatabilă, cum era pe vremea când făcea adversarii să tremure ca trestia când păşeau în «Groapă». Să fie 1-0 de la vestiare şi 2-0 când adversarii ne vor vedea tricourile. 3-0 se va face când vor începe suporterii noştri să cânte. Mergeţi pe 1 solist, doar varianta victoriei există pentru noi!”, a declarat Borcea.

Wotte: «Nu mătem de “câini”»

De partea cealaltă, oltenii cred că oficialii lui Dinamo vor să-şi mobilizeze fotbaliştii şi să pună, în acelaşi timp, presiune pe adversari. “Câinii visează! Ei îşi fac curaj înaintea meciului, că după aia nu vor şti pe unde să scoată cămaşa! Pardon, tricourile”, a glumit Silvian Cristescu, managerul echipei din Craiova. Acesta a fost completat de antrenorul Universităţii, Mark Wotte: “Nu mă tem de Dinamo. Ei au mai mult de pierdut. Noi, dacă le luăm măcar un punct, putem spune că am început bine returul”.

Acţionarii vor fani, dar suporterii nu-i vor pe conducătorii clubului

Conducerea lui Dinamo aşteaptă o afluenţă mare de spectatori la partida cu Universitatea, vânzarea de bilete fiind o componentă esenţială a bugetului clubului pentru returul acestei ediţii de campionat.

În schimb, conform unor surse din rândul suporterilor, acţionarii alb-roşilor nu vor fi menajaţi de scandările ultraşilor, care vor să protesteze, fiind nemulţumiţi de locul ocupat în clasament de favoriţi, dar şi de campania săracă în achiziţii din iarnă.

Lopes, blocat de Cordoba

Dorit la Dinamo pentru a acoperi postul de fundaş central, brazilianul David Lopes ar putea fi blocat de Cordoba, formaţia din a doua ligă spaniolă la care evoluează. Ibericii vor să activeze o clauză din contractul fotbalistului, care prevede prelungirea unilaterală a contractului pentru încă un sezon. Lopes este dorit şi de Steaua şi a mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Paranaense, FC Porto, NK Osijek şi Terek.

Urmărește-ne pe Google News