De încercat, în combinație
Germania 2
Bietigheim – Kassel 1 (cotă medie 2.00)

Bietigheim, liderul din DEL2, e principala favorită a sezonului. Vine după două înfrângeri surprinzătoare, 0-3 la codașa Crimmitschau (ultimul loc) și 2-3 acasă, cu Freiburg. În cele 18 etape, doar Frankfurt a mai învins-o. Bietigheim păstrează 3 puncte avans în clasament.

Mergem marți pe McKnight (9 goluri, 18 pase decisive, scorerul DEL2), Wrigley (8+17), Sommerfeld (8+16) și Weller (10+3, golgheterul echipei).

Kassel, campioana de anul trecut

Kassel e campioana de anul trecut. Cum se promovează în DEL, primul eșalon, pe criterii financiare, Huskies nu a urcat în DEL stagiunea trecută. Acolo a ajuns Bremerhaven, care pierduse în semifinalele play-off-ului! Kassel a pierdut jucători importanți din stagiunea trecută. Și Huskies, 2 eșecuri în ultimele 5 runde, a pierdut surprinzător acum 3 runde, la SB Rosenheim, locul 13 din 14, 1-3!

Kassel se bazează în special pe Pimm (5+18) și Klinge (9-13).

CLASAMENT, AICI.

Elveția 2
Academy  Zug – Thurgau 1 (cotă medie 2.30)

Pezentă în premieră, academia de hochei pe gheață de la Zug (echipă din prima ligă) impresionează. Locul șase în NLB (8 victorii, 3 victorii după prelungiri, un eșec după prelungiri, 9 înfrângeri), poziție de play-off (merg 8 din 12). De data asta, prima echipă nu va da jucători la academie deorece are meci în Cupa Elveției. Dar, cu jucători născuți între 1993 și 2000, gazdele sunt favorite.  Haberstich, Alagici, Maurenbrecher, Rapaci și colegii lor sunt gata să înscrie punctele victoriei.Thurgau, locul 11, a reușit victorii în ultima perioadă, însă cu echipele modeste, Biasca, GCZ Lions ori Winterthur.

CLASAMENT, AICI.

Alte variante
Cehia
Zlin – Liberec 2

Finlanda
Tappara – Vaasan 1

Germania
Koln – Krefeld O4,5 (peste 4 goluri)

Suedia
Brynas – Orebro 1
Frolunda – Malmo 1

 

 

Urmărește-ne pe Google News