Daniele Rugani a fost primul fotbalist din Serie A depistat cu Covid-19, pe 12 martie 2020, el aflându-se în acest moment în carantină.

Sunt bine, am fost destul de ok. Nu am avut simptome de când ați aflat despre mine. Am fost norocos, chiar dacă am fost primul din echipă care s-a ales cu acest virus. Sper că toată lumea a realizat cât e de serios”, a spus Rugani la Juventus TV.

Fotbalistul a continuat: ”Am fost puțin șocat când a aflat toată lumea pentru că erau o mulțime de știri despre asta. Le mulțumesc tuturor pentru mesajele transmise. Vom trece și peste această situație.”.

Despre modul în care își omoară timpul în carantină, Daniele Rugani a măturisit că se uită la filme.

”Practic, am terminat tot ce se poate de pe Netflix. Recomand , este un thriller care nu durează foarte mult și nu e atât de serios. De asemenea, aștept și eu recomandări de la voi. Mi-e dor de îmbrățișările cu cei dragi, sunt la hotelul lui Juventus, perioada de carantină este cam lungă, plictisitoare, dar așa e pentru toată lumea”, a conchis Rugani.

Italia este țara din Europa cea mai afectată de coronavirus, cu 27.980 de persoane infectate și 2.158 de decese din cauza Covid-19.

Urmărește-ne pe Google News