Avionul a dispărut de pe radare când se afla deasupra Canalului Mânecii. Aparatul n-a fost încă descoperit.

Berenice Schkair, fosta soție a lui Emiliano Sala, a postat un mesaj straniu pe twitter. Ea crede că jucătorul a fost ucis, nicidecum că ar fi fost victima unui accident, a anunțat clarin.com.

„Într-o secundă viața se poate schimba, suntem efemeri în această lume”

„Investigați mafia fotbalului! Nu cred că a fost un accident. Vreau să mă trezesc și să aflu că a fost o minciună. Nu cred că a fost accident sau că au suspendat căutările din pricina vremii nefavorabile. Vreau să aud că ai apărut. Nu pot să cred că au oprit căutările, că pierd timp prețios. Mă simt fără nicio putere. E un coșmar”, a scris Berenice.

„Nu pot să mă opresc să mă gândesc la tine, Emi. Visele au o dată la care expiră, într-o secundă o viață se poate schimba. Suntem doar un praf, suntem doar eferi în această lume în care sunt atâtea nedreptăți și regret că nu ți-am spus cum m-am simțit alături de tine. Totul s-a schimbat azi…

De ce se întâmplă astfel de lucruri? Sunt cu inima zdrobită, nu înțeleg de ce se întâmplă astfel de lucruri. Sunt devastată, simt durere, frică, furie. Nu pot face nimic, iar acest lucru mă face să mă simt inutilă. Emi, ești puternic. Te așteptăm”, a mai scris femeia.


Viorica Dăncilă, o oră de mărturisiri în platoul „Sinteza zilei”, despre adopția fiului său. „Mi-am dat seama că acela era destinul meu”

Urmărește-ne pe Google News