Rodriguez e poreclit de presa din ţara sa natală “Chiquidrácula” (n.r. – Micul Dracula), din cauza asemănării cu actorul de origine română Bela Lugosi, primul artist care l-a interpretat pe contele-vampir din Transilvania.

“Dracula e un demon şi nu se încadrează în credinţa mea. Chiar şi aşa, asta nu-mi afectează relaţia mea cu Dumnezeu. Ceea ce contează e să fluier bine”, a precizat arbitrul, care e catolic predicator şi care are inimă mare, investindu-şi banii câştigaţi din fotbal în fondarea unui orfelinat şi a unui azil de bătrâni. Rodriguez fluieră în primul meci din grupa D, în care “panzerele” întâlnesc imprevizibila naţională a ţării-continent.

De ce sunt motivaţi «Socceroos»

Fotbaliştii “Socceroos”, în frunte liderul cu Kewell, au declarat că vor juca pentru Jones, al treilea goalkeeper, care a plecat din cantonament în momentul în care a aflat că Luca, fiul său de 4 ani, a fost diagnosticat cu leucemie. Se putea motivaţie mai mare?

250.000 € de om pentru titlu

Germania e o sperietoare pentru adversara sa. Cele două reprezentative s-au mai întâlnit la un turneu final în 1974, nemţii câştigând atunci cu 3-0. Cu trei Cupe Mondiale în vitrină, germanii speră ca echipa lui Joachim Low să facă instrucţie cu reprezentativa ajunsă doar pentru a treia oară la un turneu final.

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a anunţat că Mercedes-Benz va oferi reduceri speciale pentru unele modele, în cazul în care “Nationalmannschaft” va câştiga Cupa Mondială. Pentru cucerirea unui nou titlu, Podolski şi compania au promise prime de câte 250.000 de euro
fotografii: EPA


Australia: Schwarzer – Wilkshire, Neill, Moore, Chipperfield – Culina, Grella – Emerton, Cahill, Kewell – Kennedy. Antrenor: Pim Verbeek.

Germania:
Neuer – Lahm, Mertesacker, Tasci, Badstuber – Trochowski, Schweinsteiger – Muller, Ozil, Podolski – Klose. Antrenor: Joachim Low.

Arbitru:
Marco Rodriguez (Mexic)

Stadion: Moses Mabhida (Durban)

Votează-ţi preferata în sondajul de mai sus!

Urmărește-ne pe Google News