”Terenul era umed și am alunecat, după care mi s-a oprit piciorul”, a explicat Buzărnescu (30 de ani, 20 WTA), pentru ”Libertatea”, problema medicală apărută ieri. Mihaela a fost nevoită să abandoneze în meciul cu Elina Svitolina, din turul II al turneului Rogers Cup de la Montreal (Canada).

Diagnosticul avansat de medicul Pompiliu Popescu, fostul doctor al naționalei de fotbal, leziune de ligament anterior, nu este confirmat de sportivă. ”Nu se știe încă ce an, nu am făcut RMN-ul. Văd că își dau toți cu părerea prin țară”, spunea jucătoarea azi, în jurul orei 18.00.

Va juca la US Open?

Mihaela Buzărnescu nu are răspuns la întrebarea dacă va evolua la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open (27 august – 9 septembrie). ”Cine poate ști acum, dacă voi juca sau nu?”.

După ce a aflat că inclusiv tatăl său susține teoria oboselii, căruia i se adaugă medicul Sorin Popescu (fost la echipa de Cupa Davis), ”Miki” a reacționat și mai bățos: ”Eu am fost pe teren, nu ei. În plus, tatăl meu este la București, nu este aici, cu mine”.


Citește și: EXCLUSIV/ Verdict groaznic al legiștilor: pacienta a murit de foame, singură și speriată în bălăriile din curtea spitalului Primăriei Capitalei

Urmărește-ne pe Google News