Chiar dacă se află în toiul pregătirilor etapei de raliu al Aradului, care va avea loc între 17 şi 19 septembrie, Mihai Leu a acceptat inedita provocare a ziarului Libertatea de a trece în spatele tejghelei.

Astfel, ex-medaliatul cu aur la box şi fostul campion naţional la raliuri şi-a intrat cu uşurinţă în rolul de barman al terasei Leu Stud Life, aflată la intrarea în AFI Palace Cotroceni, iar apoi ca bucătar al fast food-ului cu specific grecesc Navys, de la etajul 1 al mallului.

A făcut cocteiluri şi salate greceşti

Pentru norocoşii care au avut ocazia să fie serviţi chiar de un fost campion, Mihai Leu a pregătit un cocteil format din lichior, whisky Jack Daniels, bere Salitos şi energizant Effect, iar de mâncare a pregătit o salată grecească, frigărui de pui şi de vită.

Cum arată buletinul de vot pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!
 

Urmărește-ne pe Google News