Fostul manager al Stelei, intrat în pușcărie pe 4 martie 2014 și condamnat să execute o pedeapsă de 3 ani și 6 luni, a fost văzut astăzi la mall împreună cu o blondă (este știut faptul că a divorțat de soție, dar se bănuiește că a făcut-o doar de formă, doar în acte, ca să-și salveze averea).

Slăbit și albit!

Mihai Stoica arată schimbat, după aproape un an și jumătate de restricții. Este slăbit (și așa, nu era el prea gras) și a albit.

În ultima perioadă, cu câte se apropie ziua eliberării, Stoica are parte de tot mai multe permisii. La sfârșitul lunii iulie, a fost lăsat acasă. Atunci, a avut timp inclusiv sîă se implice în viața echipei, discutând cu antrenorul Mirel Rădoi și cu patronul Gigi Becali problemele de la club.

Ulterior, Fernando Varela, devenit căpitanul campioanei, a declarat că a primit un sms de încurajare de la MM, înaintea unui meci important, ”turul” cu Partizan Belgrad. La mall, astăzi, Mihai Stoica a trecut pe lângă un alt apărător, ex-stelistul Geraldo Alves, ajuns acum la Astra Giurgiu.

La începutul lunii mai, Mihai Stoica a acuzat dureri în zona pieptului, iar conducerea înschisorii a decis să-l trimită la un control la Spitalul Militar. Pe drum, Ambulanța în care se afla ex-stelistul a făcut accident, într-o intersecție.