Libertatea: Dinu Gheorghe a spus că s-a întâlnit cu dumneavoastră, cu Gigi Becali, Bucşaru şi cu Victor Becali…
Mihai Stoica: Da, e adevărat. Ce să facem dacă ne învârtim în acelaşi cerc? Să nu mai ieşim din casă? Sau mă întrebi dacă am făcut blat?

Totuşi, numele implicate nu lasă loc de interpretări?
Ba da, cum să nu. Noi am făcut blat cu Steaua, să le dăm meciul. Ei ne vor da toate punctele peste doi ani şi în 2016. Iar Braşov bate pe Timişoara ca să ia 12 puncte de la noi şi de la Steaua, timp de 3 sezoane. Ajunge cu prostii de genul ăsta, eu am inima în gât, abia mai pot să dorm.

Emoţii mari pentru meciul de miercuri?
Da, e normal. Ne-au declarat toţi campioni şi acum Poli Timişoara îşi va lua punctele înapoi. Am informaţii clare în acest sens. Steaua e o echipă bună, nu mai pot să dorm de emoţii. Bănăţenii au solicitat amânarea deciziei că să ne adoarmă, dar rămânem vigilenţi.

Au primit oferte de la patru cluburi
Foarte aproape de o calificare istorică în grupele Ligii Campionilor, din postura de câştigătoare a campionatului, Unirea Urziceni a primit deja 4 oferte de la cluburi din Europa, care vor să găzduiască meciurile de pe teren propriu ale ialomiţenilor. “Nu discut de Klagenfurt sau alt oraş. Oferte concrete nu au fost, ca bani mă refer, doar tatonări. Noi am îngheţat discuţiile, pentru că nu suntem încă 100% campioni. Oricum, 4 cluburi şi-au manifestat interesul pentru meciurile noastre”, a anunţat Mihai Stoica.

Urmărește-ne pe Google News