Săptămâna trecută, Pleşan a fost exclus din lotul Stelei de către patronul Gigi Becali, după ce mijlocaşul l-a lovit pe Sorin Ghionea, căpitanul “roşalbaştrilor”, la finalul partidei de la Urziceni, în ultima etapă a Ligii I. Ambii fotbalişti au petrecut vacanţa în acelaşi hotel, Iaki, dar au preferat să nu dea prea des ochii unul cu celălalt. Dacă Ghionea a fost înconjurat de Dică, Nicoliţă sau Vali Badea, Pleşan a stat mai mult timp în compania foştilor săi cţchipieri de la FC Timişoara, Gigel Bucur şi Gabriel Cânu.

Nu a renunţat la ochelari nici în apă

Mijlocaşul a făcut plajă alături de soţia sa, Oana, care este gravidă în aproape cinci luni, şi a însoţit- o pe aceasta, grijuliu, de fiecare dată când a intrat în apă. Bronzat după forma echipamentului de fotbal, şi cu o pereche de ochelari de soare la modă, Pleşan a avut grijă ca şortul, foarte strâmt şi ud, să nu i se muleze în zona inghinală şi să nu-i trădeze “dimensiunile” reduse, cauzate de apa foarte rece a mării.

Sunt căsătoriţi de patru ani

Mihăiţă şi Oana vor aniversa, în august, patru ani de căsătorie, iar soţia fotbalistului l-a anunţat la mijlocul lunii februarie că e însărcinată. Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când fotbalistul evolua la Craiova şi s-au căsătorit în secret, în 2005, în timp ce Dinamo, echipa lui de atunci, avea meci la Galaţi.

(fotografii: Vlad Chirea)

Urmărește-ne pe Google News