Vizibil afectat de eliminarea din play-off-ul Ligii Campionilor, antrenorul Mircea Lucescu a declarat că echipa Şahtior Doneţk a pierdut calificarea în meciul tur cu FC Timişoara, scor 2-2, când ucrainienii au ratat foarte multe ocazii de gol.

„Felicit Timişoara pentru calificare şi pe Neluţu Sabău în special, care a construit aici o echipă cu suflet şi cu o capacitate extraordinară de dăruire. Din păcate, noi am pierdut această calificare la Doneţk, unde am avut foarte multe ocazii pe care nu am reuşit să le concretizăm. Aici, ne-a fost foarte greu, pentru că adversarii s-au agăţat cu dinţii de fiecare ocazie pe care au avut-o şi au făcut eforturi foarte mari pentru a-şi păstra avantajul din meciul tur”, a spus Lucescu.

Tehnicianul echipei ucrainiene a felicitat şi suporterii care au venit ”să îşi încurajeze echipa, să facă spectacol”, dar a spus că are ”compasiune şi dispreţ pentru o parte din public, care nu este public de fotbal. Cred că pentru bannerele din tribună dacă ajung la UEFA terenul poate să fie suspendat. Nu am să o fac din respect pentru Iancu, Sabău, pentru Timişoara”.

Urmărește-ne pe Google News