Pe 1 octombrie face 70 de ani

Adică?
Vrea să mă trimită pentru consultaţii amănunţite la o clinică renumită din Istanbul. Cică acolo, în Turcia, sunt cei mai buni doctori în domeniu, care mă pot ajuta. Eu nu prea vreau să merg, pentru că şi la Bucureşti, de fiecare dată când am avut probleme, am fost tratat foarte bine. Dar Mircea, care este un băiat deosebit, a insistat, aşa că acum aştept, cum se spune, mutarea în plic. Care ar putea veni pe 1 octombrie, odată cu ziua mea de naştere.
Ce vă doriţi la 70 de ani?
Sănătate, restul se rezolvă. Am o pensie bună şi un prieten adevărat, pe Lucescu. Sincer, nici o rudă apropiată nu m-a băgat în seamă aşa cu a făcut-o Mircea. Mă sună mereu şi, de fiecare dată când are “o fereastră” şi ajunge la Bucureşti, mă anunţă şi ne întâlnim. E mare lucru pentru “un bătrânel” de 70 de ani.

Duckadam, pe perfuzii la Spitalul Militar

Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, acum director de imagine în Ghencea, a fost internat ieri la Spitalul Militar din Bucureşti pentru investigaţii. “Voi face toate analizele, să văd care e situaţia mea după ce m-am operat la braţul drept”, a declarat Helmi. Potrivit unor surse medicale, ar fi fost pus pe perfuzii pentru a i se administra medicamente.

Urmărește-ne pe Google News