Certat cu Ioan Andone şi trimis la echipa a doua a lui Dinamo, Ousmane NDoye a găsit repede o portiţă de ieşire. Mircea Rednic a venit, marţi, la Bucureşti, şi s-a întâlnit, la restaurantul Hotelului Minerva, cu mijlocaşul şi cu Ana Maria Prodan, agenta fotbalistului, pentru a pune la punct detaliile contractuale. Părţile s-au înţeles şi, din luna ianuarie, senegalezul va merge în Azerbaidjan, la Khazar Lankaran, pentru şase luni, sub formă de împrumut. În urma acestei tranzacţii, Dinamo va primi 100.000 de euro.

Aleargă şi după rapidistul Cesinha

Apoi, “Puriul” s-a întâlnit cu rapidistul Cesinha, un alt fotbalist pe care tehnicianul vrea să-l aducă la Khazar. “Vreau doi mijlocaşi, unul lateral şi unul central, un fundaş central şi un atacant. Am discutat cu cei pe care îi doresc. Vom vedea”, ne-a declarat Rednic.

Preţ corect pentru Nicoliţă

Mircea Rednic vrea să-şi întărească lotul cu jucători din România, dar este cumpătat la bani. “Am venit să iau jucători, salariul de acolo este mult mai mare decât în România. Pe Bănel Nicoliţă îl vreau, însă nu pe un milion de euro, cât cere Steaua. Bănel valorează 500.000 de euro”, a spus “Puriul”.

Urmărește-ne pe Google News