”Puriului” i-a fost arătată uşa pentru că jocul echipei cu el la cârmă nu a convins, iar multe dintre transferuri au fost ”fâsuri”.

”Decizia i-a aparţinut lui Ionuţ Negoiţă, nu a fost o înţelegere amiabilă. Am aflat astăzi, la o întâlnire cu Bogdan Bălănescu (n.r. director general) în care mi s-a comunicat, eu nu am avut nici o discuţie cu Ionuţ Negoiţă. Bogdan mi-a transmis că Negoiţă nu mai doreşte să continuăm, pentru că nu este mulţumit de locul ocupat în clasament la finalul sezonului. Eu mă întâlneam cu Bălănescu să facem strategia pentru sezonul viitor şi, surpriză, surpriză!, mi s-a comunicat acest lucru”, a declarat Rednic pentru TV Telekom Sport.

Transferurile lui Rednic și calificativele lor: dintre toți, doar Montini a confirmat!

  • Portari:
    McDermott (plecat după un singur mei)
    Mandanda (modest)
  • Fundași:
    Mustoe (plecat în timpul sezonului, slab)
    Dussaut (mult timp accidentat, slab)
    Klimavicius (ok)
    Aliji (mult timp accidentat, ok)
    Mallo (slab)
  • Mijlocași:
    Zenke (slab)
    Ait-Atmanne (plecat în timpul sezonului, slab)
    NDiaye (slab)
    Jaadi (modest)
    Filip (slab)
    Kabashi (slab)
  • Atacanți:
    Papazoglou (modest)
    Christovao (slab)
    Montini (bun)

Informația legată de Rednic a fost confirmată oficial de site-ul clubului.

  • ”Dinamo București și antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ștefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019.
  • Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament”.

Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat, în locul lui Claudiu Niculescu.

Înaintea ultimei etape din play-out, tehnicianul dăduse asigurări că rămâne la Dinamo.

Cu el la cârmă, Dinamo a terminat play-out-ul pe locul 3, adică locul 9 în clasamentul total, cea mai slabă clasare din istoria clubului. „Puriul” a schimbat din temelii echipa după venirea sa, iar plecarea din Ştefan cel Mare vine ca o surpriză în contextul în care a anunţat, la flash-interviul de după meciul cu Voluntari, că Dinamo va avea buget mai mare şi va face cinci transferuri pentru sezonul viitor.

Tehnicianul a apucat să facă și primul transfer pentru sezonul viitor: Fundașul Ziggy Gordon, așteptat să semneze un contract cu Dinamo. Scoțianul a fost campion național la șah în copilărie!

  • ”E un an negativ, din punct de vedere sportiv. Ne doream mai mult, dar e bine că n-am retrogradat. Dacă n-aş fi schimbat şi aş fi rămas cu aceeaşi jucători de la început… Mi-am dat seama că riscăm să ne batem la retrogradare
  • Să uităm cât mai repede acest sezon şi să ne pregătim pentru sezonul următor. Lucrăm, suntem în discuţii cu jucători. Avem alt buget. O să ne pregătim, să ne axăm pe sezonul viitor. Sigur vor veni jucători, cinci vor veni până la începutul pregătirii. Toată lumea trage la aceeaşi căruţă” – Mircea Rednic, după Dinamo – FC Voluntari, 0-0 în ultima etapă.

Dinamo, locul 9 în Liga 1, cea mai slabă clasare din istorie. Mircea Rednic anunță revoluția: ”Toată lumea o să plece! Chiar și «Tutankamon»”

Citește și:

Mircea Rednic împlinește azi 57 de ani! Care este marea dorință a ”Puriului”

Urmărește-ne pe Google News