Forul condus de Daniel Cernat i-a dat avertisment lui Mircea Rednic, chemat la ordine după ce a criticat FRF pentru faptul că Dinamo nu a primit drept de joc în Europa League. 

”Speranţa moare ultima. Noi întotdeauna ăştia suntem, nişte căcăcioşi. Noi avem în mână să luăm o decizie şi o trimitem dincolo, la TAS. Mai cheltuim şi acolo bani. Aşa vor anumite persoane, dar trebuie să ne gândim şi la sport.

Trebuia să analizăm cum s-a ajuns aici şi ce s-a întâmplat când trebuia să ieşim din insolvenţă şi a apărut un proces din senin, pe care noi l-am câştigat. E păcat pentru suporteri, pentru jucători şi pentru antrenor. Ne-am câştigat dreptul să jucăm în Europa”, a declarat Rednic.

Tehnicianul a aflat verdictul la Sibiu. ”Sunt în vizită la mama și la sora mea. Abia m-am operat, dar nu de tiroidă. Mă ocup și de mine. A fost o operație ușoară, pe care am amânat-o de două ori, iar alții n-au apreciat și au zis că nu am caracter”, a precizat ”Puriul”, pentru Libertatea, cu aluzie la finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță.

Urmărește-ne pe Google News