„Onicaş a greşit, iar acum trebuie să plătească. Cu experienţa pe care o are, mă surprinde că nu a interpretat corect faza respectivă, iar apoi declaraţia pe care a acordat-o după meci chiar m-a şocat. Onicaş, de-a lungul timpului, nu prea a creat probleme. Nu ştiu câţi ani are, dar această greşeală îi poate fi fatală”, a spus Mircea Sandu marţi după-amiază, în cadrul unei emisiuni la Digi Sport.

Preşedintele FRF i-a luat însă apărarea preşedintelui Comisiei Centrare a Arbitrilor, Vasile Avram, pe care l-a avertizat, însă, că va suporta consecinţele dacă Onicaş nu va fi sancţionat.

„Eu pot să-i asigur pe toţi că arbitrii nu mai greşesc în mod intenţionat. Dacă nu-l pedepsesc pe Onicaş, îi pedepsesc eu pe cei de la Comisia Centrală de Arbitri”, a precizat Mircea Sandu, care a adăugat: „Vasile Avram munceşte, nu sunt eu cel care trebuie să-l laude, deoarece nu suntem prieteni. Totul se face cu o tehnologie de ultimă generaţie, se munceşte enorm, iar greşelile pe care le comit arbitri nu depind de CCA”.

Marţi, conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor a anunţat, în cursul unei conferinţe de presă, că Ioan Onicaş va fi reţinut de la delegări pentru o perioadă lungă, în urma greşelii comise la meciul de pe stadionul Steaua.

Urmărește-ne pe Google News