Neconvocarea nici unui jucător craiovean pentru amicalul României cu Polonia l-a înfuriat la culme pe Adrian Mititelu. Patronul Universităţii a spus despre selecţionerul Răzvan Lucescu că e un frustrat şi un bolnav psihic.

Prima victorie obţinută de Craiova în deplasare, 1-0 la Curtea de Argeş, nu i-a atenuat furia lui Adrian Mititelu, după ce nici un jucător craiovean nu a fost convocat la naţională. Patronul oltean a declanşat un atac furibund la adresa selecţionerului.

Îi voia pe Costea şi pe Prepeliţă la naţională

“Răzvan e un frustrat şi un bolnav psihic, pentru felul în care face convocările la lotul naţional. Nu e posibil ca fotbalişti precum Florin Costea şi Prepeliţă să nu fie convocaţi”, a spus Mititelu. Patronul Universităţii crede că Răzvan Lucescu nu merita să fie la naţională: “El a fost făcut selecţioner la apelul bocancilor. Nu-i plac vedetele, vedeţi că nici pe Mutu nu-l agreează?! El e stăpân, hotărăşte ce face, dar eu cred că e un abuz împotriva Universităţii Craiova şi chiar a fotbalului românesc”, a tunat olteanul.

Urmărește-ne pe Google News