În ultimele ore, pe rețelele de socializare s-a viralizat după ce un videoclip care a surprins un moment controversat, cu renumitul luptător UFC Colby „Haos” Covington și rapperul Lil Pump în prim-plan.

Filmarea îl arată pe „Haos” aplicându-i o strangulare muzicianului, lăsându-l inconștient. Clipul, publicat chiar de Pump pe contul său de Instagram, a stârnit indignarea urmăritorilor.

Ștrangularea durează aproximativ 10 secunde, timp în care fostul campion la categoria welter crește treptat presiunea. La un moment dat, Pump a indicat un tap-out, gest comun în artele marțiale mixte (MMA) pentru a arăta că abandonează. Dar Covington și-a continuat acțiunea.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

La un moment dat, privindu-l pe rapperul inconștient, luptătorul a comentat: „Uită-te în ochii lui, frate, e aut”.

Când, în sfârșit, l-a eliberat, mai multe persoane intervin pentru a-i ridica picioarele lui Pump, în încercarea de a-i restabili fluxul de sânge.

Videoclipul tulburător a generat un val de comentarii pe rețelele de socializare, multe dintre ele criticând dur acțiunea lui Covington.

„Nimic nu a fost amuzant”, „Colby ar trebui retrogradat și nu ar trebui să i se mai permită să lupte”, „Aceasta este o tentativă de crimă”, „Lil, dă-l în judecată” au fost câteva dintre reacții.

Colby Covington, cunoscut în lumea MMA drepta „Chaos”, a luptat ultima dată în UFC pe 16 decembrie 2023. A pierdut Leon Edwards prin decizie unanimă. El are 17 victorii și 4 înfrângeri, ultimul său succes fiind în martie 2022.

Covington a fost campionat mondial la categoria welter, titlul pe care l-a pierdut în 2019 în fața lui Kamaru Usman, prin KO. Cariera sa în UFC a fost marcată de stilul agresiv atât în ​​interiorul, cât și în afara octogonului.

După ce a publicat În videoclipul cu strangularea lui, Lil Pump a scris „Nu încercați asta acasă. M-a adormit puțin”.

„Meciul” celor doi a început luna trecută, când rapperul pasionat de arte marțiale i-a aplicat luptătorului „o ghilotină”.

„Are 1-0, dar o să-mi iau revanșa”, a reacționat, atunci, Covington.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Urmărește-ne pe Google News