Acesta a emigrat în Germania în 1988 şi s-a stabilit la Aachen. Nu a jucat fotbal, dar a urmat Conservatorul şi s-a ocupat de afacerile personale, până în 2006, când a fost iritat de greşelile de arbitraj şi de corupţia din jurul Cupei Mondiale şi a hotărât să pună bazele unei organizaţii paralele FIFA. În România, OSIM i-a respins înregistrarea mărcii IFU, dar a găsit înţelegere în Germania, unde contestaţia DFB (Federaţiei Germane de Fotbal) nu a fost luată în considerare. „Datorită nătângilor şi mediocrităţilor din FRF nici nu putem spera la organizarea unui Campionat Mondial organizat de FIFA, aşa că suporterii din România se vor bucura, cu siguranţă, când vor afla de acest turneu internaţional, care dă şansa istorică României de a iniţia un asemenea proiect”, a explicat Iliescu.
FIFA şi UEFA, acuzate de corupţie
Preşedintele Confederaţiei Asiatice, Mohamed Bin Hammam, care l-a acuzat pe Sepp Blatter, şeful FIFA, că a ştiut despre
Ce vrea să schimbe IFU?
Printre soluţile imediate pe care le vor implementa cei de la IFU se regăsesc proba video (pentru a se evita greşelile de arbitraj grave, care viciază rezultatele), schimbarea timpului de joc la două reprize de câte 30 de minute, o mai bună protejare a jucătorilor sau decizia ca un fotbalist, care se bucură după un gol şi îşi scoate tricoul, să nu fie sancţionat cu cartonaş galben. Cea mai excentrică măsură e însă renunţarea la regula offside-ului, pentru marcarea cât mai multor goluri.
Stadion Viitorul Scorniceşti
Geamurile sunt sparte, scaunele au putrezit, ĩn vestiare apa ajunge panā la gleznā, iar pereţii stau sā cadā. Cam aşa aratǎ locul unde, pe vremea comunismului, „stele” ale fotbalului precum Bumbescu, Balaci, Dan Petrescu sau Victor Piţurcā fāceau spectacol ĩn faţa a 30.000 de fani ai echipei FC Olt. Ĩn 2006, FC Olt Scorniceşti a retrogradat ĩn Divizia D dupā ce a terminat seria C5 pe locul 12, cu 26 de puncte. Ĩn spatele lor s-au aflat doar Arsenal Motru şi Agromec Şimian, cele douā echipe fiind ĩnsā excluse din campionat.