MONICA NICULESCU (4)Heather Watson 7-6 (3), 2-6, 6-7 (3) 

Monica Niculescu a revenit de la 1-4 la gameu-ri în setul decisiv, a avut 6-5 și avantaj pe serviciul adversarei. A ratat mingea de meci, iar în tie-break nu s-a descurcat prea bine. A fost 3-3, la un moment dat, dar s-a terminat 3-7.

ACTUALIZARE 12.06. S-a reluat partida Niculescu (38 WTA) – Watson (53 WTA).

ACTUALIZARE 10.12. Întrerupt de miercuri dimineață, din pricina ploii, la scorul 1-3 în setul decisiv, meciul din Noua Zeelandă n-a fost reluat nici acum. Dacă situația meteo nu se va schimba, turneul poate fi dat peste cap, ținând cont de faptul că pe 18 încep partidele de la tabloul principal de la Australian Open.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jucătoarea de tenis Patricia Maria Ţig, numărul 123 mondial, va evolua în calificări la Australian Open, primul Grand Slam al anului, unde este favorită numărul 12, urmând să joace în runda inaugurală cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 185 mondial.

Patricia Ţig o va întâlni pe Barbora Krejcikova, în primul tur al calificărilor la Australian Open

În cazul în care va accede în turul doi, Ţig va juca în compania învingătoarei din meciul dintre japoneza Hiroko Kuwata, locul 189 mondial, şi spaniola Silvia Soler-Espinosa, poziţia 147 în ierarhia mondială.

Principala favorită în calificări este sportiva chineză Qiang Wang, locul 101 WTA.

Urmărește-ne pe Google News