Torje, pentru prima dată titular

Mijlocaşul Gabriel Torje (foto mic) a fost integralist în remiza obţinută de echipa sa, Granada, pe teren propriu, scor 1-1, în faţa celor de la Deportivo La Coruna. Aceasta a fost prima partidă în care fostul dinamovist a jucat titular, după împrumutul de la Udinese. Golurile partidei au fost înscrise de Nelson Oliveira (42), pentru oaspeţi, şi de Floro Flores (81), pentru echipa lui Torje, care a jucat bine, creând panică de mai multe ori în rândul fundaşilor adverşi. Granada ocupă abia locul 18 după patru etape, reuşind să adune numai două punct


Alte ştiri din sport:

Florescu – eliminat

George Florescu a primit cartonaşul roşu, în minutul 38, în meciul pierdut de echipa sa, Arsenal Kiev (Ucraina), în partida cu Metalurg Doneţk, scor 0-5. Eric Bicfalvi şi Silviu Izvoranu (Volin Luţk, Ucraina), primul, integralist, al doilea, schimbat în minutul 41, au remizat, scor 0-0, în deplasarea de la Iliceveţ Mariupol. Sâmbătă, Şahtior Doneţk (Ucraina), cu Mircea Lucescu pe bancă şi Răzvan Raţ neconvocat pentru meci, a învins, scor 3- 0, pe Zoria Lugansk, în deplasare.

Doar Stoian a jucat în Italia

Lazio Roma, fără accidentatul Ştefan Radu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, pe Chievo Verona, în etapa a treia din Serie A. La gazde, Adrian Stoian a fost introdus pe teren în minutul 80, în timp ce Paul Papp a rămas pe banca de rezerve. Inter Milano a învins, 2-0, pe terenul lui FC Torino, dar Cristi Chivu nu a jucat, fiind indisponibil.

Dan Petrescu, în pericol de demitere

Dinamo Moscova, echipa antrenată de Dan Petrescu, îşi continuă seria catastrofală din campionatul Rusiei. “Alb-albaştrii” au pierdut, 0-1, în deplasarea de la Rostov. La moscoviţi, Adrian Ropotan a fost rezervă, iar la gazde, Răzvan Cociş a intrat pe teren în minutul 90. Ziarul Sport Ekspress spune că “Bursucul “ va fi concediat în perioada următoare. După opt etape desfăşurate, Dinamo ocupă ultimul loc în clasament, cu şapte înfrângeri şi o singură victorie.

Urmărește-ne pe Google News