Mutu e gata să înfrunte Bosnia, pe 26 martie, meci decisiv pentru calificarea la Euro 2012. Dacă va fi convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu! Forma “Briliantului” e în creştere. Ieri a jucat excelent timp de 70 de minute.
După trei luni fără punct marcat, Mutu a spart gheaţa împotriva Cataniei. Primul gol l-a dat cu capul, în urma unui corner (21), iar după trei minute, “Cobra din Carpaţi” a reuşit “dubla”, cu un şut de la marginea careului mare. Deşi încă nu e în cea mai bună formă fizică, Adi a făcut faza meciului: a luat mingea din propria jumătate, a driblat doi adversari în viteză şi a oferit o pasă de efect pentru Gilardino, care a înscris pentru 3-0 (60).
“Nu cred că vom avea probleme cu retrogradarea, poate ajungem în zona Cupelor Europene, cine ştie?! Îmi dedic acest gol mie, echipei şi suporterilor”, a declarat Adi. “Ăsta e Mutu! A luminat jocul de pe Artemio Franchi”, a notat “firenze viola.it”.
Stelea: «Totul depinde de el»
“Dacă mă sună cineva de la naţională, spun «da» necondiţionat convocării. Abia aştept să joc iar pentru România”, a mărturisit Mutu apropiaţilor.
Bogdan Stelea, “secundul” lui Răzvan Lucescu la naţională, a dezvăluit: “Mutu se află în vederea noastră,
însă doar de el depinde dacă va fi chemat cu Bosnia. Nu e un jucător de la care ne- am luat gândul”. Atacantul lipseşte de la prima reprezentativă din octombrie 2009, atunci când România a pierdut în Serbia, 0-5 în preliminariile CM 2010.
L-a egalat pe Ibrahimovici
În urma celor două goluri de ieri, Adrian Mutu a ajuns la cota 3 în acest sezon şi l-a egalat pe suedezul Zlatan Ibrahimovici (AC Milan) în Top 10 al celor mai buni marcatori din Italia încă în activitate. Ambii atacanţi au câte
94 de reuşite în Serie A şi au ca obiectiv declarat să atingă “suta” până la finalul stagiunii în curs.

Urmărește-ne pe Google News