Adrian Mutu a fost luat la mişto de o parte a suporterilor Fiorentinei, care publică periodic, în provincia Toscana, un ziar de satiră sportivă, intitulat, sugestiv, Rutto Sport (n.r. – Râgâiala sportivă).
Ultimul număr al acestuia redă o declaraţie inventată a “Briliantului”, care face referire la problemele pe care i le-a cauzat sibutramina, substanţă cu proprietăţi laxative conţinută de “Capsula de slăbit”.

„Scaune”… fenomenale

“Mi-am învăţat lecţia. Gata, nu mă mai c.c”, este afirmaţia atribuită atacantului român. În plus, cititorilor le este oferită şansa de a testa celebra pilulă care a dus la suspendarea “Briliantului”. “Încercaţi-le!!! Doar astăzi, un cadou fabulos pentru cititori! O cutie de «Capsula de slăbit»! Pentru «scaune»… fenomenale!”, este textul anunţului, aluzie la porecla lui Mutu, “Il Fenomeno”.

 

Pastilele de slăbit i-au adus numai necazuri lui Adrian Mutu

Cotidianul La Nazione a scris că preţul de vânzare al lui Mutu a scăzut de la 20 la doar 5 milioane de euro, din cauza suspendării de 9 luni.

Altfel, potrivit ziarului Gazzetta dello Sport, “Briliantul” le-ar fi mărturisit unor prieteni că se simte dator echipei Fiorentina şi oraşului Florenţa în urma scandalui de dopaj.

Urmărește-ne pe Google News