Cunoscut drept cel mai iubit fotbalist în România, Adrian Mutu a cucerit un număr mare de suporteri şi în Italia. De trei ani la Fiorentina, Mutu are la picioare galeria “viola”, care nu ratează nici o ocazie să-şi aclame idolul, să-l laude şi să-şi arate afecţiunea faţă de el. Site-ul suporterilor toscani, fiorentina. it, este locul preferat al acestora de a posta fotografii cu jucătorii echipei din Firenze, în special cu Adi Mutu.

“Briliantul” se poate lăuda cu zeci de instantanee în care pozează alături de fanii săi, care sunt dintre cei mai diverşi – copii, femei şi bărbaţi, deopotrivă.

Venit în 2006 la Fiorentina, atacantul român a jucat 72 de meciuri pentru “Viola” şi a marcat 39 de goluri în contul formaţiei sale.

I-au făcut tablou

Un fan care se semnează Matteo a avut o iniţiativă originală. El a postat pe site-ul suporterilor Fiorentinei o fotografie a unei picturi care îl înfăţişează pe atacant, jubilând după un gol. Iniţiativa a atras un număr mare de voturi, dar şi de vizualizări din partea fanilor Fiorentinei.

fotografii: www.fiorentina.it

Urmărește-ne pe Google News