Libertatea: Cosmin, la ce echipă activezi în prezent?
Cosmin Paşcovici: Sunt liber de contract. Mă antrenez de o săptămână ca să nu-mi fie greu când voi începe pregătirea cu viitoarea mea echipă.

Ți-ai recuperat banii restanţi de la fosta ta echipă, UTA Arad?
Mai am de luat de la ei vreo 2.000 de euro.

Ce oferte ai primit până acum?
Deocamdată, doar promisiuni, nimic concret.

Ai fost plecat în concediu cu familia ta?
Am fost liber doar o săptămână, iar când am venit acasă, la Constanţa, l-am găsit pe Dennis răcit. Oricum, nu am fi avut bani de aruncat pe geam ca să mergem în vacanţă.

Dennis are început de osteoporoză

Dar Dennis nu ţi-a spus că vrea o vacanţă?
El nu poate vorbi bine. Mai mult maică- sa mi-a zis că vrea concediu. I-am spus să aştepte, că nu avem nici timp şi nici bani.

Care este starea de sănătate a lui Dennis, per ansamblu?
E bună, dar şi rea. Dennis se simte bine acum, însă are un început de osteoporoză. Pentru asta, trebuie să facem un tratament în fiecare an de acum şi până la pubertate, deci încă cel puţin 10 ani. Acest program ne costă anual 20.000 de euro.

Veţi începe tratamentul în acest an?
Anul ăsta am reuşit să facem rost de bani, din salariul meu şi din restanţele pe care mi le-au dat cei de la UTA. Dar anii următori… Dumnezeu cu mila. Vom începe tratamentul în decembrie, cu exact un an întârziere decât ar fi trebuit.

Cum se distrează Dennis?
Ionela iese în fiecare zi cu el. Jucăriile lui preferate sunt în continuare mingea de fotbal, bicicleta, pistoalele şi săbiile. Îi mai plac maşinile şi fetiţele (zâmbeşte).

Cei care vor să îl ajute pe micuţul Dennis o pot face donând bani în contul RO36BRDE020SV25174700200, de la BRD.

Urmărește-ne pe Google News